Op zoek naar een goede oplossing voor uw administratie? Maak kennis met twee boekhouders uit Breda. We zijn beiden opgegroeid in een gezin van ondernemers. Het belang van een foutloze administratie kregen we van huis uit mee. Sinds 2008 runnen we ons eigen administratiekantoor. Met veel plezier helpen we ondernemers om het beste uit zichzelf te halen.

Uw administratie bij PTFS?

PTFS biedt een complete administratieve dienstverlening. We voeren uw administratie, verzorgen uw aangiftes en stellen uw jaarrekeningen op. Bij PTFS werkt u samen met twee boekhouders. U kunt vertrouwen op de bereikbaarheid van ons kantoor en de continuïteit van onze dienstverlening.

  • We houden uw administratie perfect op orde
  • We volgen de fiscale wereld op de voet
  • Zodat u effectief kunt ondernemen

Voor het MKB

Meer dan 10 jaar werkten we in dienst van grote bedrijven. Interessant, maar we wilden zelf ondernemen en op een persoonlijkere manier samenwerken met klanten. Zo zijn we als kinderen van ondernemers opgegroeid. En hierbij voelen we ons thuis. Onze manier van werken en denken past perfect bij MKB’ers.

Vaste prijs

Bij PTFS geen uurtje-factuurtje en geen verrassingen: we werken met vaste maandelijkse bedragen.Het dienstenpakket dat we bieden, stemmen we namelijk perfect af op uw onderneming en uw wensen. En daar hoort natuurlijk een passende prijs bij. Benieuwd? Zo bepalen we de kosten voor uw boekhouding.

Ondernemen in Breda

Bezoekt u netwerkevenementen in Breda en omgeving? Dan komt u ons vast een keer tegen. We houden van ondernemen en netwerken hoort daar uiteraard bij. Zo bezoeken we met regelmaat borrels en diners in Breda. En zijn we lid van de netwerkclubs de VOC, NAC Business Club, Trumpi Business Golf en Baronie Business Cup.

Klinkt onze aanpak goed?

U hoeft niet te wachten tot u ons op een netwerkborrel tegen het lijf loopt. Stuur een berichtje en we maken een afspraak voor een kennismaking.

Neem contact op