U zoekt een boekhouder in uw eigen regio – dat werkt nu eenmaal het fijnst. In PTFS vindt u een echt Bredaas boekhoudkantoor. En daarmee bedoelen we meer dan alleen onze vestigingslocatie. We zijn namelijk veel geziene gasten op netwerkbijeenkomsten in en om Breda. Zo houden we gevoel met het zakenleven in de stad. En als we daarbij mogelijkheden zien om onze klanten te helpen, pakken we die met twee vier handen aan.

  • Gevestigd op het Minervum
  • Groeiend lokaal klantenbestand
  • Sterk regionaal netwerk

Ondernemende boekhouders

Bij PTFS werkt u samen met twee boekhouders (en ondernemers). We beschikken beiden over de nodige ervaring; we werkten een decennium bij grote accountantskantoren als BDO en Arthur Anderson. Sinds 2008 runnen we ons eigen bedrijf, met de ambitie om het beste boekhoudkantoor van Breda te zijn. Dat willen we bereiken door onze klanten te helpen om op gedegen wijze te groeien.

Duidelijk over kosten

Wij bieden elke klant een perfect passend dienstenpakket, afgestemd op het bedrijf en de manier van werken. Dankzij deze werkwijze kunnen we duidelijk zijn over de kosten: we rekenen een vast maandelijks bedrag. Geen uurtje-factuurtje en geen verrassingen dus! Benieuwd naar de prijs? Zo bepalen we de kosten voor uw boekhouding.

Netwerk in Breda

Als Bredaas boekhoudkantoor vervullen we een rol in de relatie tussen onze klanten en de financiële wereld. Het is onze kerntaak om die twee krachten zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten. Daarnaast onderhouden we het contact met het zakenleven in de regio Breda, om met deze kennis onze dienstverlening te verrijken. Zo zijn we lid van de netwerkclubs de VOC en NAC Business Club. En u komt ons tegen op netwerkborrels, -diners en golfevenementen in en om Breda.

 

Tijd voor een ontmoeting!

Spreekt onze aanpak u aan? U hoeft niet te wachten tot u ons op een netwerkborrel tegen het lijf loopt. Stuur even een berichtje, dan maken we snel een afspraak.

Vraag een afspraak aan