Uw financiële administratie

Een goede financiële administratie biedt houvast en geeft inzicht. Deze kennis benutten we om u te helpen met ondernemen. Zo komen we verder dan geschiedschrijving. En dragen we bij aan het succes van uw bedrijf.

Financiele administratie

Onze dienstverlening begint met het voeren van een overzichtelijke, geordende administratie. Indien gewenst voeren we onderdelen van uw financiële processen uit zoals het coördineren van uw betalingsproces, verzorgen we de belastingaangiftes en maken we tussentijdse analyses. Enkele voordelen: uw belastingaangiftes altijd op tijd, uw administratie altijd inzichtelijk – en meer tijd om te ondernemen!

Boekhouden in Twinfield

PTFS is een gecertificeerd Twinfield-kantoor. We gebruiken deze online boekhoudsoftware om uw administratie logisch in te richten. Periodiek verwerken we uw financiële mutaties. Met uw toegangscode kunt u via internet uw boekhouding 24 uur per dag, overal ter wereld inzien.

Samenstellen jaarrekening

Het eindproduct van de financiële administratie is de jaarrekening. De jaarrekening is het verantwoordingsstuk van de ondernemer richting derden, waaronder financiers. Jaarlijks verzorgen wij voor u de benodigde jaarstukken overeenkomstig de wettelijke vereisten. Voor ondernemingen met een publicatieplicht stellen wij tevens de voor deponeren benodigde rapporten op.

Begeleiding voor ondernemers

We helpen ondernemers met het opstellen van rapportages, budgetten en plannen. We maken analyses van uw cijfers en vertalen die naar concrete acties. Op basis van het financieel inzicht dat we bieden, kunt u verantwoorde keuzes maken voor de toekomst van uw bedrijf. Door onze vakkennis van onder meer fiscale regelingen, halen wij het optimale uit uw administratie.

Complete administratieve ondersteuning

  • Financiële administratie
  • Boekhouding
  • Belastingaangiftes
  • Jaarrekeningen
  • Salarisadministratie
  • En altijd advies

Betaal nooit teveel

Kant-en-klare producten bieden we eigenlijk niet. We stemmen onze administratieve dienstverlening af op wat u echt nodig heeft. Wat kunnen we voor u betekenen?

Tijd voor een kennismaking!

Boekhouden in de cloud

Lees over het online boekhoudsysteem van onze keuze.

Boekhouden in Twinfield »

Onze tarieven

Zo berekenen we het tarief voor onze dienstverlening.

Kosten boekhouding »