In 2008 hebben wij, Ta-Tung Hsueh en Pui Ip Lam, ons administratiekantoor opgericht. Na jaren bij diverse grote kantoren en bedrijven te hebben gewerkt, ging het bij ons kriebelen: we wilden zélf ondernemen. Graag helpen we u om van uw onderneming een succes te maken.

Avatar
Ta-Tung Hsueh
Partner

Opgegroeid in Brabant kunt u mij zeker zien als een bourgondisch Chinees. Door mee te werken in het restaurant van mijn ouders heb ik snel geleerd dat duidelijke communicatie en teamwork een must zijn om tot een goede dienstverlening te komen.

Meer over Ta-Tung
Avatar
Pui Ip Lam
Partner

Meer dan 10 jaar heb ik gewerkt voor en met grote bedrijven. De kennis die ik heb opgedaan wil ik graag delen met ondernemers in het mkb. U zult mij leren kennen als een doener die strategisch en doelgericht werkt. Ik woon en werk in Breda, de karaktervolle stad waar ik mij helemaal thuis voel.

Meer over Pui Ip
Avatar
Rosalie Landstra
Marketeer

Hoe bent u op onze site terecht gekomen? Volgt u ons al op de verschillende sociale media kanalen waarop wij actief zijn? Hoe kunnen wij u online voorzien van de beste informatie, tips & tricks op ons vakgebied? Dat zijn vragen waar ik me mee bezig hou bij PTFS. Ik optimaliseer de online zichtbaarheid en vindbaarheid van PTFS. Daarnaast help ik onze klanten graag met het verzorgen en inzichtelijk maken van hun financiële administratie.

Meer over Rosalie
Avatar
Maartje Celen
Assistent

Ik heb de opleiding HBO Bedrijfseconomie aan de Avans Hogeschool in Den Bosch met succes afgerond. Tijdens mijn stages merkte ik dat mijn voorkeur uitging naar een baan bij een administratie- of accountantskantoor. Het helpen van klanten bij het verwerken van hun administratie geeft mij veel voldoening.

Meer over Maartje
Avatar
Vacature / Open sollicitatie
Neem contact met ons op!

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Heb je kwaliteiten waar wij niet omheen kunnen? We staan open voor sollicitaties! Stuur je cv en we nemen contact met je op.

Meer over vacatures of open sollicitaties
Sterk netwerk in regio Breda
We zijn Bredase ondernemers en actieve netwerkers.