Avatar
Maartje Celen
Assistent

Maartje Celen

"Waar kan ik u mee van dienst zijn?"

Bekijk mijn LinkedIn profiel

Studie en carrière

Ik heb de opleiding HBO Bedrijfseconomie aan de Avans Hogeschool in Den Bosch met succes afgerond. Tijdens mijn stages merkte ik dat mijn voorkeur uitging naar een baan bij een administratie- of accountantskantoor. Het helpen van klanten bij het verwerken van hun administratie geeft mij veel voldoening. Direct na mijn opleiding ben ik dan ook aan de slag gegaan bij een accountantskantoor te Hedel. Door de liefde ben ik uiteindelijk naar Bavel verhuisd.

PTFS

Na anderhalf jaar bij een administratiekantoor in Bavel gewerkt te hebben ben ik bij PTFS terecht gekomen. Het gevoel was meteen goed toen ik hier binnenstapte en dat is het nog steeds. What you see is what you get. Eerlijk en duidelijk naar elkaar en naar de klant, dat is prettig. Bij PTFS verzorg ik de administraties voor klanten, stel ik belastingaangiftes op en verzorg de jaarrekeningen. Dit doe ik elke dag weer met veel plezier.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriend en met vriendinnen zoals wandelen, shoppen of een lekker dagje weg. Ook borduur ik graag. Mijn favoriete vakantiebestemming is Oostenrijk, lekker wandelen en genieten van de mooie omgeving.