Avatar
Rosalie Landstra
Marketing

Rosalie Landstra

Ik ben verantwoordelijk voor de marketing van PTFS, zowel online als offline. Daarnaast verzorg ik met veel plezier de administratie voor diverse klanten binnen ons bedrijf.

Bekijk mijn LinkedIn profiel

Studie en carrière

Na mijn studie aan de NHTV te Breda heb ik een jaar door Australië en Nieuw-Zeeland gereisd. Toen ik terugkwam vond ik een baan bij touroperator Diving Adventures. Daar heb ik me gespecialiseerd in internet, marketing en product-ontwikkeling. Na 7 jaar Diving Adventures heb ik de overstap gemaakt naar de financiëel administratieve wereld. Mijn achtergrond in de marketing bleek een perfecte aanvulling binnen PTFS.

PTFS

Met veel enthousiasme ben ik in 2008 begonnen bij PTFS. Ik zorg onder andere voor de marketing van PTFS. Daarbij probeer ik de mogelijkheden op internet goed te benutten, door te twitteren, actief berichten op onze bedrijfspagina's op Linkedin en Facebook te plaatsen en onze website up to date te houden. Ik verzorg daarnaast de financiële administratie voor diverse klanten inclusief BTW- en ICP-aangiftes en ik voer diverse ondersteunende activiteiten uit.

Vrije tijd

Naast mijn werk beleef ik veel plezier aan mijn gezin, een partijtje tennis, hardlopen, reizen en uit eten gaan.