Avatar
Ta-Tung Hsueh
Partner

Ta-Tung Hsueh

Opgegroeid in Brabant kunt u mij zeker zien als een Bourgondisch Chinees. Door mee te werken in het restaurant van mijn ouders heb ik snel geleerd dat duidelijke communicatie en teamwork een must zijn om tot een goede dienstverlening te komen.

Bekijk mijn LinkedIn profiel

Studie en carrière

Na mijn vwo-opleiding heb ik accountancy gestudeerd aan de heao te Breda. Door mijn stage ben ik terechtgekomen bij BDO CampsObers te ’s- Hertogenbosch. Binnen BDO ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de samenstelpraktijk voor mkb-ondernemingen. Hierbij heb ik veel en verschillende ondernemingen (van klein tot middelgroot) begeleid op financieel-administratief gebied en het jaarrekeningentraject. Na 10 jaar BDO begon het te kriebelen: ik wilde zelf ondernemen.

Ondernemen

De laatste jaren in dienst-verband werkte ik als relatiebeheerder. Met veel plezier begeleidde ik ondernemers van a tot z op financieel-administratief gebied. Het gaf me veel voldoening dat ik op deze manier kon bijdragen aan de groei van bedrijven. Tijdens goede gesprekken met Pui Ip bleek dat wij, ieder vanuit onze eigen invalshoek, op gelijke golflengte zitten wat betreft ondernemerschap en het begeleiden van ondernemers. We besloten per 1 augustus 2008 PT Financial Support op te richten, dat in 2017 werd gewijzigd in PTFS.

Vrije tijd

Als fanatieke golfer ben ik vaak op de baan te vinden. Ook vind ik het heerlijk om lekker op mijn mountainbike door de bossen te rijden of een potje te snookeren. Voor een avondje uit eten met mijn vrienden ben ik altijd in.

Vrienden en zakenrelaties kennen mij als een persoon met wie je makkelijk kunt praten. Als het gaat over dingen die verkeerd lopen, dan kom ik met manieren om het op te lossen. Mijn 3 belangrijkste eigenschappen: to the point, open-minded, committed.